Säteilyturvallisuus

Säteilyturvallisuusasiantuntija – STA

Säteilyn käyttöön liittyy turvallisuus- ja turvariskejä.  Säteilyturvallisuusasiantuntija on arvioimassa riskejä yrityksenne kanssa ja mitoittamassa järjestelyjä riskien pohjalta oikealle tasolle.  Riskiperusteinen turvallisuusajattelu koskee sekä toiminnanharjoittajan että viranomaisten toimintaa.

HARC Internationalin säteilyturvallisuusasiantuntija on avustamassa yrityksenne tai toimipaikkanne säteilyn käytön muutostilanteissa.

Uuden säteilylain mukaisten määräysten huomioon ottaminen toiminnassa on suuri muutos .  Olemme kanssanne näiden määräysten toimeenpanossa jokapäiväisessä säteilyn käytössä.

Säteilyturvallisuusasiantuntijallamme on pitkä kokemus säteilyn käytöstä sekä yrityselämässä että viranomaistoiminnassa  kansallisesti ja kansainvälisesti.   Hänellä on sekä säteilyturvallisuusvastaavan että säteilyturvallisuusasiantuntijan kelpoisuudet teollisuuden ja tutkimuksen säteilytoiminnassa.

Säteilyturvallisuusasiantuntijan kelpoisuus on henkilökohtainen. Harc International nimeää asiantuntijan käyttöönne. Ota yhteyttä niin kerromme lisää säteilyturvallisuuteen liittyvistä asiantuntijapalveluistamme.

Ota yhteyttä osoitteella: eero.kettunen(at)harc.fi